#2 Pact der Waanzin

 
Genre: Epic adventure
Woorden: 130K
Ebook: €7,50
Download hier als ebook: #2 Pact der Waanzin
Epische Fantasy en Science Fiction zijn met Magie tot een machtige trilogie gesmeed!
Covertekst:
Onder aanvoering van Sharinia, een tovenares, gaat het volk van Oval-Lath in exodus en gaat de strijd aan met de moordlustige Sacten.
Torkh, Tmara en hun vrienden verkennen het half in de oceaan liggende Oval-Lantis; de inwoners daarvan roepen vele vraagtekens op, zeker als een strafexpeditie van Strang wordt afgeslagen.
Rolauth de CyRis beleeft grootste avontuur in Oval-Magis en maakt kennis met het Boek der Wond’re Spreuken.
Helaas duiken de LabSchepper en de Doembrenger ook weer op. En als dat nu nog maar het ergste was geweest… Kron de Krankzinnige en de Helleiter sluiten zich bij de Doembrenger aan en krijgen ook nog eens versterking van Noa, een bijzondere wetenschapster. Wat is dit machtige duivelse Pact der Waanzin van plan?
Tekstfragment:
De toortsen en een nieuwe bliksemflits verlichtten de binnenplaats waar iedereen uit angst voor de losgebroken Reus achteruitweek. De Reus keek niet verder om naar de omstanders op het plein of de ridders in de zaal. Zijn blik kruiste die van prinses Yarta die furieus terugkeek. De Magiër van Yildiç drukte zich zover mogelijk terug in zijn zetel en hief ondanks de afstand die hem van de Reus scheidde zijn staf afwerend omhoog. Met een zwaai wees de Reus met de paal heel even naar de Magiër van Yildiç als teken van een latere afrekening. Hij griste de enorme strijdhamer weg die vlakbij de brandstapel stond, nam de grote paal onder zijn arm, stormde op de kasteelpoort af, verbrijzelde met twee enorme uithalen het hout van de poortdeur en verdween in het duister.