#1 De Doembrenger

 
Genre: Epic fantasy
Woorden: 103K
Ebook: €7,50
Download hier als ebook: #1 De Doembrenger
Epische Fantasy en Science Fiction zijn met Magie tot een machtige trilogie gesmeed!
Covertekst:
Op Nieuwe Aarde is de mensheid gedecimeerd na een wereldwijde oorlog. Hun nakomelingen leven vreedzaam in ommuurde landen. Tot de inwoners van Oval-Lath worden opgeschrikt door een reeks elkaar snel opvolgende gebeurtenissen. De schatting die zij betalen aan de Maistro’s wordt verhoogd. De dreiging van een aanval door de Scytharen – een wreed volk van cyborgs geschapen door de LabSchepper- neemt toe. Een leger van huurlingen trekt onder aanvoering van de Doembrenger via een geheim gangenstelsel het land binnen en een meedogenloze strijd moet worden gevoerd. Vealcqen en een Cyris schieten Oval-Lath te hulp maar hebben ook hun eigen belangen. Welk spel spelen de Maistro’s en de Doembrenger? Kunnen de plannen van de Doembrenger worden verhinderd door Tmara, Torkh en een bont gezelschap van vrienden, terwijl een verrader in hun midden een wrede moordaanslag voorbereidt?
Tekstfragment:
Het Laboratorium torende honderden meters hoog de hemel in en wierp door de erachter hangende zon een brede schaduwbaan, dat het gehele park doormidden leek te klieven. Axl lag bewegingloos op zijn rug, zijn ogen gefocust op de top van het enorme gebouw. Hij had geen oog voor het park, noch voor de wolkenkrabbers in de metropool die om hem heen boven de boomtoppen uit rezen.
Als de twee rovers de ogen van Axl zouden hebben gezien, dan zouden zij zich waarschijnlijk tweemaal bedacht hebben, voordat ze hem hadden beslopen.
De ogen van Axl brandden met een intense haat, terwijl hij naar boven staarde. De top van de Tombe was te hoog om met het blote oog te zien, maar Axl wist als een van de weinige mensen hoe het er daar van binnen uit zag, zoals hij ook wist hoe de metropool toonde vanaf de bovenste etage. En zoals iedereen wist ook hij wie daar lag. De LabSchepper, de stichter van de metropool, de schepper van Maistro-Stad, de grootste geleerde die de Aarde ooit had voortgebracht.
En de moordenaar van zijn broer en twee zusjes. Zonder zijn blik van de Tombe af te wendden, tastte zijn hand onder zijn tuniek en bevoelde de hechting op zijn buik.